MARJUKKA MIKOLA ja lionleap coaching Oy

Valmentaja, kehittäjä, coach (KTM, AmO)

puh. 00 5536460

marjukka.mikola(at)lionleap.fiOlen innostaja, kehittäjä ja valmentaja. Kuuntelen ja autan organisaatioita ja ihmisiä tunnistamaan omat vahvuutensa ja osaamisensa sekä innostan ja rohkaisen muutostilanteissa etsimään rohkeasti uutta suuntaa. Hyvän työelämän, hyvän johtamisen ja monimuotoisten työurien edistäminen on minulle sydämen asia.

Minulla on yli 25 vuoden työelämäkokemus sekä mittava käytännön kokemus erilaisista henkilöstö-, johtamis- ja kehittämistehtävistä. Kehittämistyössä olen erikoistunut HR-prosessien sekä pienyritysten kehittämiseen ja valmennustyössä esimiestyön, itsensä johtamisen ja urasuunnittelun valmennuksiin. KTM-tutkintoni painottui strategiseen henkilöstöjohtamiseen. Olen kokenut valmentaja ja kouluttaja, olen kouluttanut tuhansia tunteja esimiestyöstä, johtamisesta ja yrittäjyydestä. Lisäksi olen sparrannut henkilökohtaisesti yli tuhatta valmennettavaa erilaisissa työuran muutostilanteissa ja vetänyt satoja erilaisia workshopeja ja ryhmävalmennuksia.


Lue lisää: LinkedIn tai CVLIONLEAP COACHING OY

Perustin Lionleap-valmennusyrityksen vuonna 2010. Lionleap tarkoittaa englannista vapaasti käännettynä leijonan loikkaa.

Haluan vertauskuvallisesti ammentaa leijonan rohkeutta ja voimaa niihin työelämän haasteisiin, joita me kaikki matkallamme kohtaamme. Jokainen yritys ja jokainen työntekijä voi tehdä omassa toiminnassaan ja omalla urallaan hienoja loikkia, jos näkee mahdollisuuksia, pitää osaamisestaan ja kehittymisestään huolta, hyödyntää eteen tulevia tilaisuuksia ja jos vain uskaltaa rohkeasti hypätä.

Lionleap haluaa tukea ja rohkaista näissä työelämän erilaisissa tilanteissa ja loikkaamisessa. Lionleap on pieni, ketterä ja innostava kehittämiskumppani. Toiminnan lähtökohtana on intohimo hyvän työelämän edistämiseen. Asiat tehdään ehdottoman ammattitaitoisesti, luotettavasti ja tehokkaasti mutta rennosti ja työstä nauttien. Kehittämistyön ja valmennusten punainen lanka on, että haluan tarjota asiantuntevaa, arvostavaa, innostavaa ja voimaannuttavaa tukea kehittymiseen ja erilaisiin työelämän muutostilanteisiin.

Uskon, että aina on varaa kehittää ja kehittyä.

KUMPPANUUDET


Lionleap toimii verkostomaisesti. Tärkeimmät verkostot ja yhteistyökumppanuudet ovat:

Anondo Oy, Riikka Hovi www.anondo.fi

Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Aikuiskoulutus www.businesscollege.fi

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia www.omnia.fi

Suomen Mielenterveysseura ry www.mielenterveysseura.fi

Lionleap Coaching on Suomen Yrittäjäjien jäsen.

Uravalmennuksissa hyödynnetään CareerStorm Navigator –työkalua.