PALAUTTEITA VALMENNUKSISTA

VALMENNUKSISSA PYRIN AINA KÄYTÄNNÖNLÄHEISYYTEEN JA AIDON HYÖDYN TUOTTAMISEEN VALMENNETTAVALLE. NÄIN VALMENNUKSIIN OSALLISTUNEET OVAT KOMMENTOINEET.


"Sain uusia kehittämiskohteita työssäni ja niihin työkaluja. Opin arvostamaan omaa työtäni paremmin organisaatiossani."

"Jäin pohtimaan omaa rooliani, asiantuntijuus suhteessa johtajuuteen. Olen ehkä enemmän jäänyt asiantuntijaksi ja mietin olenko antanut riittävästi tukea omalle esimiehelleni."

"Mahtava esiintyjä, kertoo tiukkaa faktaa mukaansa tempaavalla tyylillä. Kokenut ja vakuuttava."

"Suuri kiitos rakentavasta ja empaattisesta keskusteluavusta, se on avartanut näkökulmaani ja antanut voimavaroja."

"Vaikka asiat osin tuttuja… voinpa vain todeta, että asian voi esittää mielenkiintoisella ja mieleenpainuvalla, ajatuksia herättävällä tavalla."

"Selkeä esitelmöitsijä, hyvin esitetty, ammattitaitoisesti. Aika kului nopeasti, keskustelimme paljon mikä oli hyvä asia."

"Luennoitsija M.M. oli aivan loistava joka suhteessa. Tilaisuuden anti saavutti/ylitti odotukseni. Se antoi minulle juuri ne työkalut joita tarvitsen urani kehittämiseen tässä elämäni vaiheessa. Lähdeaineisto lisätiedonkin hankkimiseen oli erinomainen. Tunnelma & keskustelukin oli antoisa kurssille osallistujien kesken."

"Hyvä ammattitaitoinen kouluttaja. Esimerkit ja omat kokemukset ja niiden julkituominen elävöitti opetusta."

"Sain sinulta erittäin paljon apua tilanteeseeni ja juuri kaipaamaani rohkaisua. Sain myös vahvistuksen siitä, että olen tekemässä oikeansuuntaisia päätöksiä omalla urallani. Ja mikä tärkeintä, koin että paneuduit juuri minun asiaani enkä ollut vain yksi tuhansien joukossa. Kanssasi käymäni keskustelut antoivat minulle erittäin hyvän pohjan omalle työnhaulleni ja vahvistivat kovasti uskoa itseeni."